Monday, June 11, 2012

eBook - Rahsia Usahawan Emas


eBook - Rahsia Usahawan Emas

Penulis: Sabri Ahmad (Emaskini) & Aqif Azizan
Penerbit: Shuth Network Sdn. Bhd.
Pengedar: Shuth Network Sdn. Bhd.

Perhatian kepada Dealer, Pengedar serta Penjual Emas... Seorang Usahawan Emas Jutawan, Ingin Membongkarkan Rahsia..

Bagaimana Beliau Menjual EMAS Bernilai Jutaaan Ringgit Setiap Tahun, Tanpa Kedai, Tanpa Pekerja & Hanya Secara Part-Time!

Dua ILMU Wajib Untuk Usahawan Emas

Untuk menjadi usahawan emas yang berjaya, terdapat 2 ilmu yang perlu dikuasai. Ianya adalah (1) Ilmu Mengenai Emas, dan juga (2) Ilmu Pemasaran .

Di dalam ebook ini, kami telah memasukkan 2 bahagian tersebut. "Ilmu Mengenai Emas" adalah ilmu tentang emas itu sendiri, ianya seperti bagaimana mengenalpasti ketulenan emas, bagaimana menjana keuntungan di dalam pelaburan emas dan banyak lagi.

Jika anda mempunyai ilmu yang baik di dalam selok-belok pelaburan emas, nescaya, adalah amat mudah untuk anda menyakinkan prospek-prospek anda membeli emas. Pembeli emas tidak akan membeli daripada orang yang nampak seperti tidak yakin dan tidak tahu dengan baik tentang emas. Mereka akan merasa ragu-ragu jika anda tidak dapat menerangkan dengan baik tentang kelebihan melabur di dalam emas.

Selain ilmu tentang emas, "Ilmu Pemasaran" juga amat penting. Di dalam ebook ini, saya dan saudara Aqif banyak berkongsikan kaedah pemasaran yang berkesan secara online.

  • Bagaimana untuk membina kredibiliti dan keyakinan pelanggan terhadap anda secara online?
  • Bagaimana menggunakan media sosial dengan betul untuk membuat pemasaran?
  • 4 Formula pemasaran di Facebook
  • Bagaimana Menjual Tanpa Memaksa.. dan banyak lagi.

Dapatkannya Sekarang!

Saya pasti, ebook ini akan dapat membantu anda di dalam meningkatkan lagi hasil jualan anda sebagai pengedar , peniaga ataupun usahawan emas.

Pada kebiasaannya, untuk sebuah ebook yang akan mampu memberikan pulangan berganda kepada pembacanya, ianya akan diletakkan pada harga yang tinggi. Ebook sebegini, selalunya diletakkan pada harga tidak kurang dari RM97.

Namun begitu, saya meletakkan harga untuk ebook ini pada kadar yang termurah di dalam kelasnya... BUKAN RM97.. BUKAN RM77.. BUKAN RM67... tetapi...

HANYA RM47 sahaja!

Ops! Nanti Dulu! Ada Bonus!

Jika anda mendapatkan ebook ini sekarang juga, saya akan berikan anda 2 ebook bonus dibawah. Ianya adalah tentang "7 Senarai Semak Usahawan Emas Jutawan" dan juga "60 Fakta Sejarah Tentang Emas". Kedua-dua ebook bonus ini, insyallah, akan mampu melengkapkan lagi pengetahuan anda mengenai emas dan teknik menjual emas yang berkesan.

!!!MILIKI EBOOK INI SEKARANG JUGA!!!!

No comments:

Post a Comment