Tuesday, March 4, 2014

Xpresszoom.com - WKM Homes


WKM Homes menjalankan perniagaan & perkhidmatan yang berkaitan dengan: 
- Hartanah & kontraktor perumahan 
- Membina rumah di atas tanah sendiri 
- Urusniaga Lot Banglo 

Perkhidmatan Hartanah: 
- Pecah Lot 
- Pecah Sempadan 
- Tukar Syarat Tanah 
- Kerja2 Menabung Tanah

Monday, March 3, 2014

Xpresszoom.com - AMS Jaya Resources Enterprise


AMS Jaya Resources Enterprise adalah sebuah syarikat yang menjalankan perusahaan madu lebah kelulut. Antara produk madu lebah kelulut yang dihasilkan di ladang ini adalah Madu Kelulut, Madu Lebah, Porpolis, Bee Bread, Skin Care dan Sabun Madu Kelulut.


Antara khasiat madu lebah kelulut adalah untuk membekalkan tenaga, berfungsi sebagai anti-bakteria, anti-fungus, anti-virus, antioksidan serta mengandungi enzim, garam galian, sebatian fenol dan favonoid. Faedahnya dapat merawat luka serta ulser di samping dapat mengawal penyakit diabetes, mengurangkan kerosakan fungsi ginjal, stress aksidanif, menguatkan tulang dan menstabilkan tekanan darah.

Sunday, March 2, 2014

Xpresszoom.com - Silver Mastercraft


Silver crafting is an ancient art whereby talented Kelantanese craftsman have long used their creativity to fashion the precious metal silver into exquisite objects of art and utility. It techniques can be categorized into two kinds; Filigree, where fine ornamental wire is twisted into delicated tracery and Repousse, where sheet silver is hammered into relief the front side.

Saturday, March 1, 2014

Xpresszoom.com - MSB Enterprise

SB Enterprise adalah sebuah syarikat perusahaan perabot dan perkakasan rumah serta pejabat berasaskan rotan. Perniagaan ini dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera. En. Mohd Samsudin b Ali yang merupakan pemilik perusahaan ini telah berkecimpung dalam bidang perabot melebihi 20 tahun.
Antara barangan perabot rotan yang dihasilkan adalah kerusi set, meja kopi, lampu hiasan rumah dan bilik tidur, buaian bayi, kerusi rehat/ santai, kerusi moden, alatan permainan kanak-kanak, katil bayi, katil dan pelbagai lagi.
Pelanggan-pelanggan boleh membuat tempahan mengikut rekaan yang diingini di samping boleh mendapatkan perabot siap di premis ini.
Untuk maklumat lanjut, hubungi atau kunjungi MSb Enterprise hari ini untuk mendapatkan perabot rotan yang berkualiti tinggi dengan harga  yang berpatutan.
- See more at: http://www.xpresszoom.com/msbenterprise#sthash.Tv96M8bf.dpuf

MSB Enterprise adalah sebuahMSB Enterprise adalah sebuah syarikat perusahaan perabot dan perkakasan rumah serta pejabat berasaskan rotan. Perniagaan ini dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera. En. Mohd Samsudin b Ali yang merupakan pemilik perusahaan ini telah berkecimpung dalam bidang perabot melebihi 20 tahun.